Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av evaherbalist, 24. aug, 2017
he Book Larder, 4252 Fremont Ave. N., Facilities (206-397-4271 or booklarder.com) Spring Much healthier healthy salad With Asparagus Money, Kamut and Lemon Vinaigrette Featured Video Sun Liquor's aged


http://evaherbalist.com/
E-post:
Skrevet av Daisy, 27. sep, 2016
Flott hjemmeside du har...
Skrevet av sozudo, 16. sep, 2016
Jeg liker denne nettsiden.
Hjemmeside:
Skrevet av BJØRN GUNNAR SAGEN, 15. jun, 2016
14/6-2016.Var vi 2.som gikk en inspeksjons-runde i ett av moelvmarkas venner sitt fine sti nett.Turen vår startet fra ellevsæterv, mot leinvangen ca 900m går til venstre mot Grinimarka og Vestrumsmyra går vidre mot Bjørklia vidre til Svestuekrysset og vidre mot leinvangen og derfra til hovedvegen.8,5 km.Denne turen annbefales.Mvh.Roy Sønsteby og BjørnSagen.M.M Venner
E-post:
Skrevet av petter, 23. apr, 2016
har vært på vardåsbua i dag, velldig fin koie
Skrevet av rune anderson, 26. jan, 2015
jeg har 2 døtre begge utdannet innen barne og omsorgsarb nevnte for dem barnegruppe legger ved bilde fra tretopphytta gran forhåpentlig får jeg det til hvike forventninger stilles til gruppen
E-post:
Skrevet av Mette Sandbekk, 11. mai, 2014
Takk for en fin fuglekikketur i dag! Det var interessant å høre på Per Jan Hagevik fortelle om fuglelivet og fuglenes sang. Her er et bilde fra Lundehøgda med fantastisk utsikt mot Mjøsa.
E-post:
Skrevet av Reidunn Ødegaard, 2. jan, 2012
VARDÅSEN RUNDT. Naturlostur søndag 30. mai 2010. Naturlos og tekstgrunnlag: Torleif Skaug. Frammøte på parkeringsplassen ved Kinntjernet, Næroset, Ringsaker. Turen tar 3 - 3,5 timer. Publisering: Reidunn Ødegaard.
E-post:
Skrevet av Reidunn Ødegaard, 2. nov, 2011
Hallo Moelvmarkas venner.
Jeg holder for tiden på å legge ut en artikkel på lokalhistoriewiki.no. Tittelen er: En rusletur i Næroset. (Artikkelen er under arbeid.) Den omfatter 17 bruk og plasser som passeres på en vandring i nærområdet. Er dere interessert i å legge ut en lenke på hjemmesiden? Passer under Turbeskrivelser eller under en egen "knapp" for Lenker. (Legger lenken inn i feltet nederst, så kan dere ta en titt.)
E-post:
Skrevet av Anne-Katrine Kroken, 30. jul, 2011
Det er et flott stykke arbeid dere har gjort og gjør!! God sommer videre!
E-post:
Skrevet av Janne Brovold, 3. jun, 2011
Vet ikke om gjesteboka er rett plass, men jeg tar en sjanse: Jeg hadde en kjempefin kveldstur på gode stier til Svarttjernhøgda i kveld. Men boka i postkassa der oppe er blitt fullskrevet, og vel så det, de siste dagene. Fint vær, langhelg og "Ti topper" har nok gjort sitt til det store besøkstallet.
E-post:
Skrevet av Bjørn Sagen, 12. mai, 2011
Hei
Jeg var på ett møte på Buvika onsdag som Kjell Sandbekk fortalte om det som blir gjort av moelvmarkas venner,for att folk kan gå på turer i skog og mark.Det er en imponerende jobb som er gjort.
Så folkens ut på tur aldri sur.God Tur!
E-post:

Nyeste kommentarer

01.08 | 12:54

Jeg har noen slektninger i Amerika som gjerne ville ha sett bildet av Tolvsteinene. Er det mulig for dere å sende det dere har på sidene om naturlosturer?

...
03.02 | 18:20

Det kan vi gjøre når koia blir ferdig, forhåpentligvis tidlig på sommeren.

...
26.01 | 11:12

Forslag: Legg en lenke under teksten "Tur Nr. 9: Vardåsen - Kinde" til min artikkel om denne turen: http://lokalhistoriewiki.no/index.php/Kjeldearkiv:Vard%C

...
26.01 | 10:26

Hei. Var spent på hvor koia på Vardåsen skulle bygges i sommer. Fant svaret på nettsiden nå: ved Rønningen. Så fint for meg som bor i Næroset! Tusen takk!!

...